Forside Kontakt
Maintech

Referencer

Maintech Consult A/S har idag mange referencer indenfor en lang række forskellige brancher. Mange af vores referencer er så tilfredse med vores løsninger, at de gerne stiller op til et referencebesøg.

Skulle du derfor være interesseret i at høre mere om vores løsning direkte fra en virksomhed, skal du være velkommen til at kontakte os, så vi kan formidle kontakten.

Vi har nogle korte kundebeskrivelser som bl.a. omtaler elementer som:

  • Hvad virksomheden beskæftiger sig med
  • Organisationens baggrund
  • Hvordan de anvender løsningen
  • Hvilke resultater de har opnået

Målsætningen er, at andre virksomheder kan få et indtryk af hvilke løsninger der er velegnede, hvilke elementer man skal være opmærksom på samt ikke mindst, hvilke resultater der kan opnås.

Projektimplementeringen som er væsentlig for virksomheden ved valg af system og ikke mindst til forventningerne for mål, tidsfrister og ressourceforbrug indrages også i beskrivelserne.

Virksomhedens parathed til implementering er væsentlig ligegyldigt hvilket system der vælges.

Som vi siger: Det er nemt at vælge et system, men implementeringen er "supertankeren der skal vendes". 

 

 

 

Sygehus Middelfart

Fredericia Sygehus har siden 2001 anvendt Maximo til vedligehold af de mange driftsopgaver, som teknisk afdeling håndterer.

Udover håndteringen af opgaverne, registreres tids og materialeforbruget, så der er mulighed for at følge op på den tekniske og forbrugshistorikken.

Systemet giver brugerne mulighed for hurtigt at se, hvilke opgaver der er forfaldne til udførsel, samt ikke mindst for at se hvilke opgaver der udestår, så der er en kontinuert opfølgning på alle opgaver der registreres.

 

Maintech Consult A/S  -  Søndervangs Allé 26 - DK-2500 Valby  -  Tlf. +45 36 30 20 87  -  E-mail info@maintech.dk