Forside Kontakt
Maintech

FL. Smidth

Maintech leverede den første løsning til FL.Smidth i 1999. Løsning var til en cementfabrik i Malaysia, hvor man ville indføre systematisk vedligehold. Dengang leverede vi hovedsageligt kun et vedligeholdssystem, som kunden i Malaysia selv implementerede.

I dag leverer vi en såkaldt Maximo OEM løsninger til FL.Smidth. Det betyder, at Maximo anvendes  af FL.Smidths slutkunder, som ofte outsourcer vedligeholdet af en ny cementfabrik de første fem år efter den er bygget til FL.Smidth.

I dag er vores løsninger til FL. Smidt  mere omfattende end blot software.

Maintech samarbejder med FL.Smidth ingeniørafdelinger i Valby hver gang der sk leveres en ny løsning til en slutkunde så alle data for vedligeholds-, maskin-, lager- og øvrige tekniske data ligger i Maximo inden systemet implementeres lokalt hos kunden.

Udover data fastlægges og beskrives procedurer og forretningsgange i Maximo så brugerne i den tekniske organisation lokalt har en "out-of-the-box" løsning, de kan tage i drift med det samme.

Vi har idag leveret løsninger til FL. Smidth kunder, der er placeret i henholdsvis i Ægypten og Libyen.

I kraft af vores support set-up, er vi ligeledes i stand til at supportere slutkunden lokalt via VPN forbindelser, så vi on-line kan guide brugerne igennem tekniske såvel brugermæssigeproblemer.

Resultatet er blevet en effektiv løsningsmodel, der sikrer FL.Smidth kan levere en færdig løsning der er lige til at tage i brug, baseret på korrekte driftdata og slutkunden har et system der sikre optimal oppetid og dermed udnyttelse af produktionskapaciteten.

Maintech Consult A/S  -  Søndervangs Allé 26 - DK-2500 Valby  -  Tlf. +45 36 30 20 87  -  E-mail info@maintech.dk