Forside Kontakt
Maintech

Claus Sørensen


Claus Sørensen Gruppen driver landets største køle- og frysehus i Vejle. Derudover består koncernen af store isværker i de betydeligste danske fiskerihavne og er verdens største leverandør af krystalis til fiskerierhvervet.

Claus Sørensen valgte i 2009 at implementere systematisk vedligehold i koncernens store køle- og frysehus i Vejle. Man kiggede på flere systemer heraf bl.a. Maximo og API Pro og valgte API Pro som havde den optimale pris/værdi fordeling for en løsning til de behov man havde.

Maintech leverede API pro softwaren inklusiv en total pakke som bestod af installering og nogle dages introduktion, der gjorde personalet hos Claus Sørensen i stand til selv at fortsætte implementeringen og i løbet af ganske få måneder at kunne tage systemet i brug.

I dag sikre API Pro løsningen, at alle forebyggende eftersyn som skal udføres af enten interne håndværkere eller eksterne serviceleverandører bliver udført til tiden. derudover sørger historikken for en tæt opfølgning på de fejl der evt. måtte være i forbindelse med eftersynene.

Løsningen er opbygget, så den kan udbredes til at opfatte de lokale afdelinger i Esbjerg, Thyborøn, Hirtshals, Hansholm, Skagen og Padborg hvor der er frysehuse og isværker.

 

Maintech Consult A/S  -  Søndervangs Allé 26 - DK-2500 Valby  -  Tlf. +45 36 30 20 87  -  E-mail info@maintech.dk