Forside Kontakt
Maintech

Hydro Aluminium


Hydro Aluminium i Tønder er en verdens førende virksomheder indenfor produktion af aluminiums profiler og producerer bl.a. komponenter til bilindustrien.

Det stiller meget store krav til produktionskvaliteten og dermed til vedligeholdelsen af henholdsvis de maskiner og de matricer som producerer aluminiumsprofilerne.

Maintech Consult A/S implementerede Maximo hos Hydro tilbage i 2003. Siden den grundlæggende implementering som omfattede opbygning af et anlægskartotek, registrering af alle de forebyggemde vedligeholdseftersyn der regelmæssigt skal udføres med tilhørende standardinstruktioner har virksomheden udvidet funktionaliteten til at omfatte den tekniske dokumentation som ligger i elektronisk format som pdf dokumenter og lignende.

Dokumenterne er tilknyttet udstyr og vedligeholdsinstrukserne i Maximo, så alle eftersyn udføres efter korrekte vedligeholdsinstrukser.

Opgaveoversigten giver hele tiden den operationelle planlægger mulighed for at se udestående opgaver samt hurtigt at kunne følge op på opgaver som overskrider tidsfristen for hvornår den skal udføres.

Historikken der akkumuleres i systemet giver Hydro mulighed for løbende at korrigere eftersynsintervallerne såfremt den indikere at der optræder fejl oftere end forventet. På den måde bliver det systematiske vedligeholdsgrundlag løbende justeret, så det hele tiden er optimalt i forhold til de ressourcer der investeres i vedliegholdsaktiviteterne.

 

Maintech Consult A/S  -  Søndervangs Allé 26 - DK-2500 Valby  -  Tlf. +45 36 30 20 87  -  E-mail info@maintech.dk